Woonoppervlak tot 240m2

Luxe badkamers & sanitair

Parkeren op eigen terrein

Duurzaam

Project in voorbereiding: royale, duurzame nieuwbouwwoningen

Ter Linde is een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Kerkweg-Oost en de Juliana van Stolberglaan in Waddinxveen. Een aanbod van 2 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Ontwikkeld met oog op de toekomst. Uiteraard duurzaam, bijna energie neutraal (BENG) en ingedeeld met een moderne woningplattegrond. Hier kunt u na aankoop nog tal van eigen wensen inwilligen. Eén van de grote voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning.

Wonen in het Groene Hart

De locatie waar Ter Linde wordt gebouwd is centraal gelegen in het Groene Hart. Winkels, sportverenigingen, wandel- en fietsroutes en ook vaarwater is in de directe omgeving voorhanden. Aan de horeca-boulevard de Nesse, bij de Hefbrug over de Gouwe, kunt u ontspannen genieten op een van de terrasjes, of kiezen voor het brede aanbod van restaurants en cafés. 

Naast de vele wandel- en fietspaden, heeft Waddinxveen drie stations en is het ook eenvoudig bereikbaar via de A4 en A12 die elkaar kruisen. Waar u ook vandaan komt, of waar u ook naar toe wilt reizen, Waddinxveen ligt zo centraal dat u hier echt alles binnen bereik heeft. 

Bushalte

3 Minuten

Winkelcentrum

2 Minuten

Snelweg

6 Minuten

GOUDA

16 Minuten

Interesse?
Meld u nu aan!

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Waddinxveen? Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan houden we u automatisch en vrijblijvend op de hoogte. Momenteel werken we toe naar het plannen van een datum voor de start verkoop. Wie zich aanmeldt, ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra de datum vastgesteld is.

Interesse in(Vereist)

Informatie & Verkoop

Ontwikkeling

Realisatie

Onderdeel van